JOMILA IN WESTERLO STAAT AL MEER DAN 25 JAAR GARANT VOOR ADVIES OP JOUW (FIETS)MAAT

Jos en Mie Van de Reyd zijn al sinds 1982 elkaars steun en toeverlaat, sinds 1989 als man en vrouw. Al bijna even lang zorgen ze ervoor dat fietsliefhebbers uit Westerlo en ver daarbuiten met kwaliteitsmateriaal de weg op kunnen.


Het begin
Op 1 april 1982 begon Jos eraan. Men zou kunnen gedacht hebben dat het een aprilgrap was, maar niets was minder waar. Met de steun van zijn Mie begon Jos aan een bestaan als fietsenverkoper en -hersteller. Veel hard werken en 5 jaar later kwam de verhuis van Fietsen Van de Reyd naar de huidige locatie er dan. De naams-verandering naar JOMILA vond nog eens 5 jaar en een kleine baby Lars later plaats, in 1992. Kort daarna werd het gezinnetje vervolledigd met de komst van een lief dochtertje, Loraine.

Onze waarden
De liefde van het gezinnetje werd gereflecteerd in hun liefde voor het metier. Zo werkt JOMILA nog steeds: met oog voor detail, de focus op kwaliteit en als doel elke klant tevreden uit te zwaaien. Met deze waarden in het achterhoofd werkt JOMILA ondertussen ook al 20 jaar uitsluitend met Belgische fabrikanten, die een prijs-kwaliteit verhouding aanbieden waar wij terecht trots op zijn. Bovendien zorgt deze lokale samenwerking ervoor dat we jou als klant extra snel verder kunnen helpen!

De toekomst
Ook in de toekomst blijven wij trouw ter dienst van onze klanten. De fietswereld blijft almaar evolueren en vernieuwen maar bij JOMILA zal je steeds terecht kunnen voor de juiste fiets voor jou, advies en herstellingen. Vergezel ons op de fiets voor de volgende 25 jaar JOMILA!